Thursday, December 23, 2004

ntv 7

Habis tgk berita EDISI 7 semlm,tetiba je rasa nak buat flash.Hehe..ni la hasil yg tak seberapa.




Pastu layan Bharian jap.Cerita pasal rogol lagi.Indon lagi yg kena siasat.Indon² kat sini apa diorg rasa aa.Aku tak tau nak rasa apa dah.Juz sedey gile je.

Wednesday, December 22, 2004

MP3

Adapun lagu ditukar lagi,setelah mendapat kritikan hebat dari seorang senpai di Ruesselsheim,yg tak abis² sibuk dgn adik angkat dan kereta Golfnya.Ape la yg besnya golf tu aku pon taktau.Cuba la bola sepak ke...sepak takraw ke..galah panjang ke..kan ke bes sikit.

Anyway,enjoy!

Tuesday, December 21, 2004

Dusche ber Münzzeitschalter

Hoho..berjaya gak settlekan header tu,walaupun bg color tak berapa sama.

Penah dgr nak mandi rumah sendiri kena bayar?Huhu..tu la yg terjadi di Villa Bingerbruck."Zum späteren Zeitpunkt ist auch für die Dusche einen Münzzeitschalter für 50 Cent auf 15 min geplant".Huhu..nak mandi 15 min pon kena charge.Tu blom lagi nak ahaks² ...pastu nak sambung mandi wajibnya lepas tu.Mau 10€..huhu :(

Lagu settle.Tu pon sumbat dlm header nya flash gak.Hope u all like it (taken from Chobits soundtrack).

Huhu..susah btol la nak host header tu.Try geocities,asik terlebih bandwidth transfer je.Try angelfire,tetiba je account kena delete.Katanya violate TOS (Term of Service).Padahal baru sign up 2-3 hari lepas.Dah tak tau nak host kat ne.Fotopages or photobucket and such mmg takleh..sbb header tu 1mb,lagipon jenis .swf,walaupun diorg leh kecikkan fail,diorg takleh nak kecikkan flash² ni.Webspace lain suma ada upload limit.Kena kurang 100 or 200 kb gitula.Geocities gak bes..leh upload file 5mb terus.Damn.Tgk aa camna..kalau ada duit lebih karang.

Monday, December 20, 2004

My Bittorent Heaven

Huk aloh..mapuh dah suprnova.Huhu.




Hoho..kol satu dah.Mari bermain DOTA!Yosh!

Sunday, December 19, 2004

Finally


*holding mic* Testis Testis...one two three..uh-oh..only 2.


Siap pon header aku ni.Damn...susah gak rupanya Flash MX ngan Dreamweaver tu..huhu.3/4 malam abis dok nyetelkan code jadah Dreamweaver.Anyway,ini adalah 1st try,so don't expect mega duppa flash movie.lol.

*flash deleted*

Tpi aku still tak reti gak nak tukar flash ni jadik header blog.Damn..kena revamp balik kot template blogger ni.Huhu...abis lagi 7/4 mlm. :(

update:
Apparently, women reader are offended by it ^_^
 
Clicky Web Analytics